• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
P&V Panels

P&V Panels zet zich klaar voor de toekomst

P&V Panels bouwt niet alleen elektrische borden, maar ontwerpt, onderhoudt en upgrade ze ook. Nu wil CEO Joris Vrancken het bedrijf klaarstomen voor de toekomst, door uit te breiden, zowel geografisch als in diensten, én door het het bedrijf LEAN te maken.

 

Innovatiecentrum_P&V-12
Innovatiecentrum_P&V-11
Innovatiecentrum_P&V-10

Bedrijf

  • Joris Vrancken
    CEO P&V Panels

Service

Always 1 step ahead is de slagzin van P&V Panels. En dat doet CEO Joris Vrancken met verve.

P&V Panels is de grootste bordenbouwer van elektrische schakelkasten in België.”, vertelt Joris trots. “Geen enkel bord is te complex voor ons. Iedereen komt naar ons voor op maatgemaakte elektrische borden. Wat wij ook zonder probleem kunnen maken. Sinds kort volgen wij de hele life time cycle op.  Dat gaat van de pre-engeneering fase tot het effectieve bouwen van borden tot het leveren van service. We onderhouden, revampen, retrofitten borden, maar staan ook in voor de afbraak. Wij komen niet in de plaats van de installateur, dat is onze klant. Die grens bewaken we heel goed.”

LEAN

“Maar we kijken ook in eigen boezem. Wij zijn voortdurend op zoek om onze manier van werken te optimaliseren.”, vult Bernd Mouchaers, R&D-engineer bij P&V Panels, aan. We zitten in een ambachtelijke setting. Onze producten zijn high tech, maar er komt enorm veel handenwerk aan te pas. Alles automatiseren en robotiseren gaat hier gewoon niet, maar we kunnen wel kleine stappen automatiseren en daarvoor hebben we een innovatieproject ingediend. Hans Vermissen heeft ons daarin begeleid. Zo kwamen we ook in contact met belangrijke partners zoals Sirris en Flanders’ Make. Naast het automatiseren van enkele productieprocessen willen we ook het bedrijf lean maken. Dat is al een beproefde methode in vele sectoren (zoals de automotive ) en dat willen we nu graag toepassen in heel het bedrijf, van de administratie, de engineer-kamer tot op de werkvloer. Een uitdaging waar we voluit voor gaan.”

Always 1 step ahead
Innovatiecentrum_P&V-27
Innovatiecentrum_P&V-26
Innovatiecentrum_P&V-25
Innovatiecentrum_P&V-24
Innovatiecentrum_P&V-23
Innovatiecentrum_P&V-18
Innovatiecentrum_P&V-16

Deel dit verhaal:

Klaar om groeiwaarts te gaan?

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor jouw plannen?
Onze adviseurs staan voor je klaar!
Laat je adviseren
© GROEIWAARTS 2020