• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VLAIO Team Bedrijfstrajecten zoekt 3 adviseurs

08 mei 2019

VLAIO Team Bedrijfstrajecten zoekt 2 programma-adviseurs AI & cybersecurity

 

Vlaanderen wil onderzoek en implementatie van artificiële intelligentie en cybersecurity binnen het bedrijfsleven stimuleren. Leid jij dit programma mee in goede banen?

Bedrijven worden uitgedaagd om digitalisering als hefboom te gebruiken voor innovatie en groei. Via een impulsprogramma wil Vlaanderen onderzoek en implementatie van artificiële intelligentie en cybersecurity toepassingen in het bedrijfsleven stimuleren. Het biedt een enorme opportuniteit oor de Vlaamse economie om wereldwijd vermaard onderzoek in deze domeinen te vertalen naar concrete toepassingen binnen bedrijven..

Wil jij mee bijdragen aan de digitale transformatie van bedrijven om welvaart en welzijn in Vlaanderen  te verhogen? Grijp dan deze kans om je carrière te ontwikkelen in een organisatie met maatschappelijke impact. Team Bedrijfstrajecten vzw heeft als opdracht om bedrijven in Vlaanderen te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities door kennis, partners en financiële hefbomen aan te reiken. Onze organisatie vervult zo een belangrijke rol binnen VLAIO.

Wat mag jij verwachten en wat verwachten wij van jou?

Als gids verbindt jij de noden en verwachtingen van bedrijven met het door VLAIO ondersteund aanbod van partners (onderzoeksinstellingen en gespecialiseerde dienstverleners rond Artificiële Intelligentie (AI) en Cybersecurity) zowel vanuit profit als non-profit.

Het volledige vacaturebericht lees je hier.

VLAIO Team Bedrijfstrajecten is op zoek naar een inspireerde bedrijfsadviseur

Wil jij mee bijdragen aan de digitale transformatie van bedrijven om welvaart in Vlaanderen te verhogen? Solliciteer voor deze boeiende functie.

Wil jij mee bijdragen aan de digitale transformatie van bedrijven om welvaart en welzijn in Vlaanderen te verhogen? Grijp dan deze kans om je carrière te ontwikkelen in een organisatie met maatschappelijke impact. Team Bedrijfstrajecten vzw heeft als opdracht om bedrijven in Vlaanderen te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities door kennis, partners en financiële hefbomen aan te reiken. Onze organisatie vervult zo een belangrijke rol binnen VLAIO.

Wat mag jij verwachten en wat verwachten wij van jou?

Je begeleidt bedrijven (voornamelijk start-ups, scale-ups en kmo’s) bij hun groeiplannen. Het accent ligt daarbij op bedrijven actief in ontwikkeling van ICT-oplossingen (internet of things, blockchain, big data, VR/AR, machine learning, cybersecurity…).

Het volledige vacaturebericht lees je hier.

 

Klaar om groeiwaarts te gaan?

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor jouw plannen?
Onze adviseurs staan voor je klaar!
Laat je adviseren
© GROEIWAARTS 2020