• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kurt Peys nieuwe directeur Team Bedrijfstrajecten

14 juni 2018
Na een intensieve selectieprocedure stelde de Raad Van Bestuur van de vzw Team Bedrijfstrajecten dhr. Kurt Peys per 1 juni als Algemeen Directeur aan.

Als transitiemanager begeleidde Kurt Peys het voorbije jaar de fusie van de vijf provinciale Innovatiecentra tot één nieuwe organisatie: Team Bedrijfstrajecten vzw. Die nieuwe organisatie werd op 1 april 2018 virtueel ingekanteld in het Agentschap voor Innoveren & Ondernemen (VLAIO) om frontoffice-taken uit te voeren. De opdracht omvat de  één-op-één begeleiding van ambitieuze bedrijven op basis van een grondige analyse van hun business case. Het resultaat: toeleiding naar kennis en diensten binnen het VLAIO Netwerk van partners, adviesverlening rond mogelijke wetgevende aspecten met impact op de business case en ondersteuning bij de aanvraag van subsidies en financiering.

Vanuit zijn functie als Algemeen Directeur wil Kurt Peys erop toezien dat de opdracht om als aanspreekpunt voor ambitieuze ondernemers te fungeren, wordt waargemaakt. Het versterken en verankeren van de relaties binnen het brede VLAIO Netwerk en een goede samenwerking met alle VLAIO-afdelingen ziet hij daarbij als belangrijke pijlers, naast het verder ontwikkelen van de eigen organisatiestructuur.

Klaar om groeiwaarts te gaan?

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor jouw plannen?
Onze adviseurs staan voor je klaar!
Laat je adviseren
© GROEIWAARTS 2019