• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak jij kans op de Innovatie Award 2018?

12 oktober 2018

Maak jij kans op de Innovatie Award 2018?

Is jouw bedrijf een koploper in innovatie? Vormt vernieuwing een rode draad doorheen jouw organisatie of kwamen jullie onlangs met een innovatief product, dienst of businessmodel? Dan ben jij zeker en vast een kanshebber voor de Innovatie Award die uitgereikt wordt op onze innovatie-dag ‘ZigZag naar 2028‘. Aarzel dus zeker niet om jouw troeven in de kijker te zetten!

Op 21 november vindt ZigZag naar 2028 plaats. Is jouw organisatie klaar voor 2028. We brengen de toekomst in beeld en bereiden je voor hoe om te gaan met artificiële intelligentie, robotisering en generation X. 

Hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Innovatie Award. Met deze prijs wil Voka – KvK Limburg samen het Team Bedrijfstrajecten (VLAIO) bedrijven die inzetten op innovatie een extra stimulans geven.

Vorig jaar was het Arkite dat uiteindelijk bekroond werd met de hoofdprijs. Dit Genkse bedrijf maakt technologie om industriële processen veiliger en beter te laten verlopen. Zij kwamen als beste naar voor in de categorie Industrie 4.0 en gingen ook meteen naar huis met dé Innovatie Award 2017. In de categorie “Productinnovatie” ging de eer naar Vasco, terwijl het jonge bedrijf Blue Foot Membranes werd erkend als “Gamechanger”. Door het zoeken naar het meest innovatieve bedrijf van Limburg willen we niet enkel een schijnwerper richten op vernieuwende producten, diensten en business modellen uit Limburg. Het doel is ook om het bedrijfsleven te inspireren over en aanmoedigen tot innovatie. Tijdens 2028 zal namelijk worden aangetoond dat innovatie je toekomstig succes zal verzekeren.

Vereisten om je kandidaat te stellen zijn dat de onderneming of organisatie gevestigd is in Limburg en dat de innovaties reeds doorgevoerd zijn. Innovaties kunnen klein- of grootschalig zijn, technologisch of niet-technologisch. Een jury zal beslissen over de kandidaturen.

We zoeken kandidaten in drie categorieën:

  • Procesinnovatie / Industrie 4.0
  • Product- of diensteninnovatie
  • Gamechanger / Radicaal vernieuwende businessmodellen

Eén van hen zal uiteindelijk de Limburgse Innovatie Award 2018 winnen.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het inschrijvingsformulier in en mail het door naar veroniek.hermans@voka.be.

Deadline voor het indienen van je dossier is 22 oktober 2018 om 14u00.

Het volledige aanbod van Voka – KvK Limburg rond innovatie vind je hier

Klaar om groeiwaarts te gaan?

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor jouw plannen?
Onze adviseurs staan voor je klaar!
Laat je adviseren
© GROEIWAARTS 2019