• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Workshop: ontwikkel of versterk je marketing strategie dankzij het Marketing Canvas!

BRENG JE INNOVATIE NAAR DE MARKT

Workshop: ontwikkel of versterk je marketing strategie dankzij het Marketing Canvas!

Hoe maak je je marketing strategie sterker?
Waar zitten de zwakke punten en hoe los je die op?
Of maak een marketing strategie from scratch!

Na het definiëren van je business model is de volgende logische stap het opmaken van je marketing strategie. Tijdens deze opleiding leert Laurent Bouty je marketing strategie te ontwikkelen of aan te scherpen door gebruik te maken van het Marketing Canvas. Je leert je markt analyseren, je doelstellingen scherpstellen/definiëren en je leert of je bedrijf momenteel in staat is om deze doelstellingen te halen.

De Marketing Canvas methode beoordeelt, vergelijkt en verbetert je marketing strategie.

De methode verzamelt alle relevante domeinen die je strategie compleet maken (Goals, Market, Competition, Trends, Customers, Brand, Value Proposition, Journey, Conversation en Metrics). Speciaal ontwikkelde kaarten gidsen je door deze stappen. We reiken je verschillende templates aan die je helpen tijdens het proces.

http://www.laurentbouty.com

Laurent Bouty was Marketing veranwoordelijke bij enkele grote bedrijven. Vandaag is hij Academic Director of Innovation & Entrepreneurship programs aan de Solvay Brussels School of Economics and Management, waar hij ook strategie en marketing doceert in verschillende programma’s. Hij werkt ook als partner bij Futurelab (adviesbureau dat merken helpt om dichter bij hun klanten te staan).  Laurent behaalde een Executive MBA aan het Henley Management College, VK in 2004. Hij heeft een postgraduaat in Telematics & Organisation (1998) en is Burgerlijk Ingenieur – Université Libre de Bruxelles (1994)

De workshop wordt georganiseerd door VLAIO in het kader van het Breng je innovatie naar de markt-project. Een initiatief binnen SALK (Strategisch Actieplan voor Limburg in het Kwadraat) dat bedrijven – onder begeleiding van  VLAIO bedrijfsadviseurs aanmoedigt om efficiënt en duurzaam te innoveren. Dit project wordt uitgevoerd met de steun van EFRO en het Hermesfonds van de de Vlaamse regering,  Vlaamse Minister Economie.

Praktisch:

Datum: 2 oktober 2019, begin om 9 h stipt; einde 17.30 h.

Plaats: Broeikast, T2 Campus Thor Park, Genk  (zie https://t2-campus.be/bereikbaarheid/)

Voor wie?: Commercieel verantwoordelijken, bedrijfsleiders van KMO’s, Marketing Managers, Product Managers, Sales Managers, iedereen met interesse/passie voor marketing binnen een markgerichte context.

Inschrijven: Mail: erik.keustermans@vlaio.be met vermelding van bedrijf en functie.

Inschrijven is gratis, we geven wel voorkeur aan Limburgse groeibedrijven. Max 20 deelnemers.
Na ontvangst van bevestiging van deelname ben je definitief ingeschreven voor deze workshop. 

Deel dit evenement:

Klaar om groeiwaarts te gaan?

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor jouw plannen?
Onze adviseurs staan voor je klaar!
Laat je adviseren
© GROEIWAARTS 2020