• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maakt jouw bedrijf optimaal gebruik van subsidies en fiscale maatregelen?

Blijf niet zitten met je ondernemersvragen.

Als ambitieuze ondernemer wil je maar één ding: je bedrijf vooruithelpen. Daarom investeer je. Daarom innoveer je: je bedenkt nieuwe producten, verkent nieuwe materialen, bedenkt nieuwe diensten, onderzoekt nieuwe business modellen of vernieuwt je processen. Maar innoveren kost geld. Het betekent risico’s nemen. Daarom geeft de overheid ondernemingen een financiële duw in de rug wanneer ze innoveren, groeien en/of transformeren.

Dat aanbod is de voorbije jaren ingrijpend vereenvoudigd, gebruiksvriendelijker en vlotter toegankelijk gemaakt. Nieuw voor 2019 is dat de Vlaamse regering 280 miljoen euro extra uittrekt voor onderzoek en ontwikkeling en dat ontwikkelingsprojecten op pilootschaal ook steunbaar zijn.

Om jou de weg te wijzen in de mogelijkheden voor jouw bedrijf, organiseert Voka – Kamer van Koophandel LImburg i.s.m. VLAIO-Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen een interactieve infosessie. Tijdens deze infosessie krijg je, naast een overzicht van de maatregelen, ook praktische tips van de VLAIO bedrijfsadviseurs Mieke Martens en Anke Albregts om als bedrijf optimaal gebruik te maken van de subsidies en fiscale maatregelen die de overheid voor jou in petto heeft.

Doelgroep

Of je nu bedrijfsleider, Chief Technology Officer, directeur R&D, financieel verantwoordelijke, project manager of onderzoeker bent, de infosessie staat open voor iedereen die een beter inzicht wil krijgen in de bestaande overheidsinitiatieven om innovatie, groei en transformatie bij ondernemingen te promoten.

Doelstelling

We hopen dat je na het bijwonen van de infosessie weet waarop je als onderneming recht hebt en hoe je die steun kan aanvragen. Zo geef je de groei-, transformatie- en innovatieactiviteiten van je onderneming een (financiële) boost.

Programma:

 • 8.30
  Verwelkoming
 • 9.00
  Interactieve sessie rond subsidiemogelijkheden voor ambitieuze groeibedrijven. Ook de fiscale stimuli worden kort overlopen
 • 11.00
  Mogelijkheid tot 1-op-1 gesprek met VLAIO-bedrijfsadviseur om direct vertaalslag voor je eigen bedrijf te maken (bij inschrijving noteren in het veld 'opmerkingen' indien u hiervan gebruik wenst te maken)
 • 12.00
  Einde

Praktisch:

Veroniek Hermans, veroniek.hermans@voka.be, +32 496 86 46 94

Deel dit evenement:

Klaar om groeiwaarts te gaan?

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor jouw plannen?
Onze adviseurs staan voor je klaar!
Laat je adviseren
© GROEIWAARTS 2019